< Terug naar overzicht

Hanna Zijlstra van HR-manager naar Business Unit Manager Consulting bij SD Worx

Hanna Zijlstra, tot dusver HR-manager, is de nieuwe Business Unit Manager Consulting bij SD Worx. Ze zal er verantwoordelijk zijn voor HR, Business Development, Employability en Learning.

Hanna Zijlstra (45) heeft meer dan 20 jaar ervaring in de HR-wereld. Nadat ze een diploma Kunstgeschiedenis behaalde, begon ze haar carrière als consultant bij een headhunter. Zijlstra ging aan de slag bij Hudson (toen nog De Witte & Morel) als senior consultant verantwoordelijk voor Recruitment, Assessment & Development. Vervolgens werd ze HR-manager bij Melexis. In 2008 zette de kunsthistorica de stap naar HR-dienstverlener SD Worx, eerst als HR-businesspartner, vervolgens als HR-manager.

Nu zal Zijlstra als Business Unit Manager belast worden met de innovatieve arbeidsorganisatie, via 'het nieuwe werken’, het duurzaam gebruik van talent en change management, en dit in combinatie met voldoende aandacht voor leren. Dat laatste zal zich voornamelijk focussen op strategische gebieden zoals compliance en loonbeleid.

 

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen