< Terug naar overzicht

Gunter Cools van Belux naar EMEA bij SAS

Na drie jaar als HR-manager België en Luxemburg bij SAS is Gunther Cools nu directeur HR voor de EMEA-regio van het softwarebedrijf.

Gunter Cools (37) werd benoemd tot directeur HR voor de EMEA- regio. In deze rol treedt Cools op als contactpersoon tussen alle zestien lokale HR-managers in 32 landen – die op hun beurt 3000 SAS werknemers bijstaan – en het hoofdkantoor van SAS in de Verenigde Staten.
Cools is verantwoordelijk voor de ontwikkeling, coördinatie en controle van alle HR-initiatieven die gericht zijn op prestatiebeheer, werknemersrelaties, HR-beleid en procedures, verloning en het verwerven, opleiden, ontwikkelen en behouden van talent. Hij zal hiervoor, samen met de medewerkers van EMEA en Asia Pacific, nauw samenwerken met alle lokale HR-managers om de efficiëntie en effectiviteit van hun lokale en regionale HR-strategieën te verbeteren en de naleving van lokale en nationale wetten en regelgeving te verzekeren.
De voorbije drie jaar was Cools HR-manager van België en Luxemburg, maar hij heeft ondertussen al meer dan twaalf jaar ervaring in HRM. Hij startte zijn carrière bij SD Worx, was daarna HR-manager BeNeLux bij Newcom Information Systems en HR-consultant bij Sirkant en Quality Business.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen