< Terug naar overzicht

Greet Joyeux HR-manager bij GC Europe

Greet Joyeux evolueert tot HR-manager bij producent van tandheelkundige producten GC Europe.

Greet Joyeux (28) behaalde in 2005 een bachelor in Marketing-Bedrijfscommunicatie en in 2007 een bachelor in Sociaal Werk optie Personeelswerk aan de Katholieke Hogeschool Leuven.

Na haar stage bij EDF Luminus kon Joyeux er in 2007 aan de slag als payroll officer. Daar werkte ze onder andere mee aan het centraliseren van alle payrollactiviteiten in SAP HR.

In januari 2011 ging ze aan de slag als HR-assistent bij GC Europe. “Samen met de HR-manager was ik verantwoordelijk voor alle facetten van HR. Het was een zeer leerrijk jaar.” Begin 2012 werd haar functie uitgebreid naar HR-officer.

Sinds 1 juli 2012 is Joyeux HR-manager bij GC Europe en is ze verantwoordelijk voor alle HR-aangelegenheden in het hoofdkantoor van de producent en leverancier van tandheelkundige producten uit Leuven. Het hoofdkantoor telt zo'n 100 medewerkers, in Europa zijn er ongeveer 300 personeelsleden.

“Mijn aandacht gaat vooral naar het uitwerken van de HR-strategie die de nadruk legt op talentmanagement en een transparant HR-beleid. Door het automatiseren van bijvoorbeeld het tijdsregistratiesysteem en trainingsbeleid willen we meer tijd overhouden voor het strategische HR-luik, zoals het uittekenen van aantrekkelijke loopbaanpaden en het ontwikkelen van een motiverende beloningsstrategie”, commentarieert Joyeux.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen