< Terug naar overzicht

Greet Bunnens gaat voor consultancy en coaching in het kwadraat

Tot juli was Greet Bunnens directeur en country manager Belgium bij HR Builders. Gisteren stelde zij officieel haar nieuwe eigen activiteit voor onder de naam YouBrandBuilder.

Met haar nieuwe initiatief gaat Greet Bunnens het originele pad op van consultancy voor consultants, coaching voor coaches en toeverlaat voor interim-managers, trainers en andere zelfstandigen die werkzaam zijn in HR-gebonden rollen en die hun eigen ‘merk’ en efficiëntie willen verhogen.

Greet Bunnens (1973) is handelsingenieur (met postgraduaten in HR, Management en Financiën), maar sloeg snel de HR-richting in. Bij Ahead werd ze consultant in rekrutering en selectie. Tussen 2000 en 2008 werkte Bunnens voor de Securex-dochter GRH Management en vervulde ze HR-interim-opdrachten bij onder meer Microsoft, Janssen Pharmaceutica, Johnson & Johnson, Athlon Car Lease en Atos Worldline. Tijdens de laatste twee jaar bij Securex (tot eind 2009) gaf Bunnens als managing consultant leiding aan een twintigtal HR-consultants en interim-managers.

Begin 2010 ging Bunnens het snelgroeiende HR Builders versterken als directeur. Daar begeleidde ze HR-interim-managers en klanten-bedrijven bij het opzetten en uitvoeren van tijdelijke opdrachten, met oog voor de relaties op lange termijn.

Ondertussen had ze een eerste eigen bedrijf opgericht met HR-Vibe, dat HR-diensten verstrekt aan vooral kmo’s en dat ook na de geboorte van YouBrandBuilder blijft doen.

Met YouBrandBuilder maakt Greet Bunnens duidelijk een creatieve synthese van haar voornaamste competenties en passies, zijnde HR, marketing, begeleiding, netwerking en - niet te vergeten - zelf ondernemen.

 

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen