< Terug naar overzicht

GITP trekt Jo Verbeken en Johan Stoop aan

HRM-adviesbureau GITP heeft Jo Verbeken en Johan Stoop aangetrokken. Verbeken werd directeur, partner en marketingverantwoordelijke, Stoop senior consultant.

Jo Verbeken (foto) zal als directeur en partner de GITP-vestiging in Antwerpen leiden. De voormalige verantwoordelijke van deze vestiging, Georges Taëls, zal verder de internationale ambities van GITP in goede banen leiden. Als marketingverantwoordelijke zal Verbeken de positie van GITP in de Belgische markt van ‘beoordelen’ en ‘ontwikkelen’ verder uitbouwen.
Verbeken was voorheen zelfstandig consultant en stond bedrijven bij in hun selectie- en assessmentactiviteiten. Hij is psycholoog en werkte vroeger reeds voor GITP.
Johan Stoop zal als senior consultant vanuit de vestiging in Antwerpen projecten begeleiden binnen het domein van Assessment & Development. Stoop begon zijn loopbaan bij Quintessence en stapte daarna over naar ING, waar hij in Amsterdam op groepsniveau wereldwijd verantwoordelijk was voor rekrutering en selectie. Sinds 2005 was Stoop actief als zelfstandig consultant.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen