< Terug naar overzicht

GFI benoemt nieuwe business development manager Luxemburg en BU-manager Training

Sébastien Lénart wordt business development manager Luxemburg. Nasséra Aïca wordt business unit manager Training voor de Benelux. Zij gaat het opleidingsaanbod van GFI verder uitbreiden, vooral in Luxemburg en België.

Sébastien Lénart, ingenieur van opleiding, begon in februari 2011 bij de GFI-groep. Daarvoor was hij actief als co-manager bij ARES Luxembourg Sàrl, waar hij onder meer de positie bij de Europese instellingen versterkte.

Lénart opereert bij GFI net onder de bevoegdheid van Pascal Meyers, gedelegeerd bestuurder van GFI Benelux. Hij wordt verantwoordelijk voor de vertegenwoordiging van GFI in het Groothertogdom Luxemburg en voor de commercialisering van het volledige aanbod van GFI. Verder zal hij alle commerciële verrichtingen en de verkoop op het Luxemburgse grondgebied coördineren.

Nasséra Aïci ging in maart 2010 aan de slag in het opleidingscentrum van GFI in Luxemburg. Tot dan was ze verantwoordelijk voor alle aspecten van de opleidingen van Vision IT Group Luxembourg. Ze deed eerder al ervaring op bij Prometric et Pearson Vue in Luxemburg, waar ze verantwoordelijk was voor het beheer van de examencentra, en als klantenverantwoordelijke bij de Bertelsmann-groep in Metz.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen