< Terug naar overzicht

Geert Wouters manager HR & Organisatie bij DAF Trucks Vlaanderen

Geert Wouters is manager HR & Organisatie en lid van de directie bij DAF Trucks Vlaanderen in Westerlo.

Geert Wouters startte zijn carrière als consultant-projectmanager bij Business Coaching Europe. Vier jaar later richtte hij Focus Management Consulting op, actief op het vlak van internationaal HR-consulting.

In 1997 stapte hij over naar Ernst & Young Consulting als manager people & organisational solutions. Midden 2001 werd Wouters director HR-solutions practice bij KPMG Consulting Belgium.

In 2005 stapte hij over naar de chemiesector als general manager HR & general affairs bij Nitto Europe. In december 2007 maakte hij de overstap naar Tessenderlo Group als HR Director van de Business Group Chemicals.

In augustus 2011 nam INEOS de PVC-Chlor-Alkali business over van Tessenderlo Group en hierbij werd Wouters Head of Human Resources & Communication en lid van het managementteam bij INEOS ChlorVinyls Belgium.

Sinds midden januari 2012 is Wouters manager HR & Organisatie en directielid bij DAF Trucks Vlaanderen in Westerlo, waar momenteel meer dan 2000 mensen werken.

Wouters is de eindverantwoordelijke voor alle aspecten van HR-management en organisatie-ontwikkeling. De HR-managers – die verantwoordelijk zijn voor de cabine- en assenfabriek en elk een team van HR-officers aansturen - rapporteren aan Wouters, alsook de manager compensation & benefits met zijn team en de talentmanager.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen