< Terug naar overzicht

Geert Van Conkelberge Human Capital Manager bij Trasys

Geert Van Conkelberge heeft Getronics geruild voor de Belgische ICT-dienstenverlener Trasys, waar hij onlangs Human Capital Manager werd. Het bedrijf telt 600 medewerkers.

Geert Van Conkelberge (33) is licentiaat Handelswetenschappen (Hogeschool Gent) en volgt momenteel de Executive Master Class in Human Resources Management aan de Vlerick Leuven Gent Management School.

Van Conkelberge startte zijn carrière in 2002 bij Mezquita & Associates als recruitment consultant en business resources. Na een detacheringsopdracht bij De Post als rekruteringsconsultant, werd hij er in 2005 manager search. In die functie was hij verantwoordelijk voor het strategische beleid en had hij de dagelijkse operationele leiding over de researchmedewerkers.

In 2006 ging Van Conkelberge aan de slag als recruitment manager bij Getronics Belgium & Luxemburg. Een jaar later werd hij talentmanager. Zijn drie mooiste verwezenlijkingen bij Getronics zijn het opzetten van een training ‘fabriek’, het uitwerken en verhogen van de 'employer brand' op de arbeidsmarkt en het veranderingsmanagement tijdens de implementatie van 'het nieuwe werken'.

Sinds maart 2011 is Van Conkelberge Human Capital Manager bij de Belgische ICT-dienstenverlener Trasys. “Mijn opdracht is het verder professionaliseren van de instroom, het ontwikkelen van een training & development-beleid en het verfijnen van de interne communicatie en het performance-managementsysteem. Op langere termijn is het de bedoeling dat ik me ook toeleg op onder meer compensation & benefits.”

Trasys is een Belgisch ICT-dienstenbedrijf en ondersteunt bedrijven om hun bedrijfsprestaties te verbeteren door IT-advies en oplossingen op maat te ontwerpen en te implementeren. Het bedrijf telt 600 medewerkers.

Geert Van Conkelberge: “Trasys is in volle verandering. Het heeft talent en passie aan boord en enorm veel groeipotentieel. Ik krijg hier de mogelijkheid om mijn werkdomein en kennis te verbreden en verder te ontplooien in een Europese context.”

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen