< Terug naar overzicht

Geert Staelens directeur Personeel, Organisatie en Innovatie Werminval vzw

Geert Staelens startte in februari als directeur Personeel, Organisatie en Innovatie bij het Antwerpse maatwerkbedrijf Werminval. Hij komt van Christelijke Mutualiteit Sint-Michielsbond waar hij de voorbije twee jaar directeur Personeel en Organisatie, Zorg en Innovatie was.

Staelens, die een bachelor behaalde aan het Hoger Instituut voor Maatschappelijk en Cultureel Werk (HIMCW, vandaag Odisee Brussel) begon zijn loopbaan als adjunct-afdelingshoofd bij De Sleutel (verslavingszorg). Ruim vier jaar later werd hij project lead voor het opstarten van armoedeorganisatie Recht Op. Na twee jaar maakte hij de overstap naar Levanto, eerst als projectmanager en later was hij er bedrijfsleider van sociale werkplaats Werkatelier Binnenstad. Van april 2009 tot december 2011 was hij regiodirecteur Antwerpen van non-profitorganisatie Groep INTRO.

Daarna werkte hij gedurende zes jaar bij GasthuisZusters Antwerpen (GZA), als diensthoofd Onthaal, Opname en Polikliniek in ziekenhuis Sint-Jozef (Mortsel) en als woonzorgmanager.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen