< Terug naar overzicht

Frank Vervaeke is nieuwe commercieel directeur Tempo-Team

Frank Vervaeke voegt een nieuwe fase toe aan zijn opmerkelijke carrière: hij is de nieuwe commercieel directeur van Tempo-Team.

Frank Vervaeke (49) studeerde af als licentiaat Economie aan de Universiteit Gent. Hij behaalde daarna een postgraduaat Internationale Economie aan de Sorbonne-universiteit in Parijs en volgde het postuniversitair programma Bedrijfsbeheer aan de Vlerick Leuven Gent Management School.

Vervaeke kan terugblikken op een lange loopbaan in de uitzendsector. Na acht jaar actief te zijn in de consulting sector, vervoegde hij in 1995 de Randstad Groep, waar hij zowel in België als in Nederland diverse functies opnam. Bij Randstad België werkte hij als district manager en HR-directeur. In Nederland was hij director HR information systems en account director shared service centra bij Randstad Holding.

Van 2002 tot 2005 was hij gedelegeerd bestuurder van het Algemeen Ziekenhuis Jan Palfijn. In 2005 vervoegde hij opnieuw Randstad België als director operations en lid van het directiecomité.

Sinds februari is Frank Vervaeke commercieel directeur van Tempo-Team en lid van het directiecomité. Hij volgt Marc De Braekeleer op, die eerder benoemd werd tot CEO van Tempo-Team.

Vervaeke wordt verantwoordelijk voor het strategisch en commercieel beleid en het landelijk commercieel netwerk dat vandaag 80 kantoren en 80 vestigingen in bedrijven telt.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen