< Terug naar overzicht

Frank Bonte personeelsverantwoordelijke Brussels Philharmonic

Het Vlaams Radio Orkest heeft een nieuwe financieel en personeelsverantwoordelijke: Frank Bonte.

Frank Bonte (42) maakt de overstap van bij Actaris Management Services, waar hij sinds december 2008 als senior tax specialist in dienst was. Voordien werkte hij twee jaar als controller European Financial Operations bij de groep Riskmetrics. Hij was er ook lid van het managementteam.
Daarvoor was Bonte korte tijd actief als financieel controlleur bij Tyco Adhesives. Van 2002 tot 2005 was hij manager financiën en administratie bij Interxion Belgium. Ook bij TRW was hij financieel manager. Bonte deed in de beginjaren van zijn carrière ervaring op als accountant bij onder meer Fiscobo, Fidunic en Belgacom.
Bonte behaalde een master in Finance (Vlekho, 2000), een graduaat in de Fiscale Wetenschappen (Groep T, 1997) en een graduaat in Boekhouden (HISP, 1994).

Het Vlaams Radio Orkest (opgericht in de schoot van de openbare omroep in 1935) staat sinds 1998 op eigen benen. Sinds vorig jaar zet de nieuwe naam Brussels Philharmonic – het Vlaams Radio Orkest de sterke band met zowel thuisstad Brussel, als de openbare omroep extra in de verf.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen