< Terug naar overzicht

Fons Leroy

De Algemene Vergadering van Vlaamse Jonge Ondernemingen vzw heeft Fons Leroy, voormalig topman van VDAB, aangesteld als nieuwe voorzitter. Hij volgt er Herman Van de Velde op.

Fons Leroy is een veel gevraagd adviseur in Vlaanderen en Europa, spreker en gastdocent, auteur van boeken, redactionele bijdragen – onder meer in HR Square – en een blog. Van 2005 tot 2019 was hij Gedelegeerd bestuurder van VDAB.

“Ik kijk er echt naar uit om deze belangrijke taak op mij te nemen,” zegt Fons Leroy. “De arbeidsmarkt staat in brand en dan kan je niet gewoon toekijken. Het is tijd om de handen uit de mouwen te steken, op het werkveld. De missie van Vlajo was nooit zo actueel. Ik wil heel graag mijn bijdrage leveren om ondernemingszin en ondernemerschap naar onze Vlaamse scholen, hogescholen en universiteiten te brengen. En STEM ‘cool’ maken. We gaan dat niet alleen doen. Voortrekkers uit bedrijfsleven, onderwijs én overheid verbinden om reële impact te maken én dat samen met een krachtdadig Vlajo-team.”

Bron: vlajo.org

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen