< Terug naar overzicht

Fabrice Mahieu verantwoordelijke Michael Page Executive Search

Fabrice Mahieu, die eerder hoofd was van de divisie Human Resources van Michael Page, wordt nu verantwoordelijk voor de nieuwe divisie Executive Search. Olivier Top en Grégory Massart assisteren hem.

Michael Page Executive Search is de nieuwe bedrijfstak van Michael Page International gewijd aan de zoektocht naar directieleden, leidinggevende kaderleden en specialisten. Fabrice Mahieu (foto) is benoemt tot Executive Director van de nieuwe bedrijfstak.
Fabrice Mahieu (34) is handelsingenieur (Universiteit Mons) en startte zijn carrière in audit bij Deloitte. In 2003 maakte hij zijn intrede bij Michael Page nadat hij verantwoordelijke functies bekleedde in audit, financieel beheer en rekrutering. Hij participeerde aan de lancering van de Michael Page groep in België en werd na een jaar benoemd tot verantwoordelijke van de Finance-divisie. In 2007 kwam Mahieu aan het hoofd te staan van de toen nieuwe divisie Human Resources van Michael Page. Tot nu toe combineerde hij zijn verantwoordelijkheid voor de tak HR (werving van HR-professionals) met zijn verantwoordelijkheid voor de divisie Finance (onbepaalde duur en interim management) voor de kantoren te Brussel en Antwerpen.
Olivier Top (36) is verantwoordelijk voor de rekrutering van senior profielen binnen Michael Page Executive Search. Top studeerde aan de Edhec Business School. Hij begon zijn professionele loopbaan in de sales departementen van een aantal grote internationale bedrijven. Na 3 jaar specialiseerde hij zich in de dienstverlenende sector en consulting. In 1998 sloot hij aan bij Michael Page International. Olivier Top was als manager actief betrokken bij de ontwikkeling van de Sales & Marketing afdeling in Parijs gedurende 4 jaar. Daarna heeft hij bijgedragen aan de ontwikkeling van het kantoor in Rijssel (Lille) als verantwoordelijke voor Sales & Marketing en Engineering & Supply Chain. In 2006 kwam hij naar Michael Page International België voor de ontwikkeling van de Sales & Marketing afdeling in ons land.
Ook Grégory Massart, ontwikkelt mee de nieuwe bedrijfstak. Massart (31), is afgestudeerd in de Internationale Economie. Hij begon zijn professionele loopbaan in de Trade Commission van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest aan de Belgische ambassade in Madrid. Vervolgens werkte hij als Sales Manager voor een belangrijke speler in de levering van hotelbenodigdheden. Drie jaar later stichtte Grégory zijn eigen bedrijf in b-to-b communicatie. In 2007 trad hij toe tot de Sales & Marketing afdeling van Michael Page International.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen