< Terug naar overzicht

Ester Bolsens is recruiter bij Trasys Group

Ester Bolsens is sinds begin april aan de slag als recuiter bij Trasys Group.

Ester Bolsens (25) behaalde in 2008 een master Communicatiewetenschappen aan de KU Leuven. De laatste twee jaar van haar studies combineerde ze dit met een master Lerarenopleiding.

Nog voor ze afstudeerde, had Bolsens al een contract in handen om in september 2008 aan de slag te gaan bij Executive Research als researcher. Ze evolueerde er tot recruitment consultant en teamleader van de researchers. Vorig jaar was Bolsens één van de lesgevers in het postgraduaat Rekrutering en Selectie van Lessius. Ook was ze verantwoordelijk voor het opstellen van een sociale mediaplan (waardoor ze Executive Research actief maakte op Twitter) en het opstellen van een sales actieplan.

Ester Bolsens is sinds begin april recruiter bij Trasys Group, een Belgisch IT-consultancybedrijf met meer dan 650 consultants in binnen- en buitenland. Naast rekrutering behoort ook het uitrollen van een interne en externe communicatiestrategie tot haar taken om Trasys onder andere via sociale media een aantrekkelijke werkgever te maken.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen