< Terug naar overzicht

Emilie Tuyttens HR-specialist en preventieadviseur bij Securitas Direct

Sinds oktober 2011 is Emilie Tuyttens HR-specialist en preventieadviseur bij Securitas Direct, dat zorgt voor beveiligingsoplossingen voor huizen en bedrijven.

Emilie Tuyttens (25) behaalde in 2007 een bachelor Logopedie & Audiologie aan de Lessius Hogeschool Antwerpen. Nadien volgde ze een bachelor Sociaal Werk, optie Personeelswerk aan de Katholieke Hogeschool Leuven.

Emilie zette in 2009 haar eerste carrièrestappen bij De Lijn als interim-medewerker personeelbeheeer en –opleiding. Eind 2009 stapte ze over naar Asco Industries als HR-medewerker training & development. Nadien, begin 2010, ging ze aan de slag als HR-assistant bij TE Connectivity.

Sinds oktober 2011 is Emilie Tuyttens HR-specialist en preventieadviseur bij Securitas Direct, de Europese marktleider in complete beveiligingsoplossingen voor huizen en bedrijven. Als HR-specialist is ze onder meer het aanspreekpunt voor werknemers in België en Nederland voor alle HR-gerelateerde vragen en ze ondersteunt alle managers.

“Graag wil ik eerst een generalistisch beeld hebben van alle domeinen van HR om me later eventueel te specialiseren in één domein. Ik hou van projecten die (gezamenlijk) tot een goed eind gebracht worden”, commentarieert Tuyttens.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen