< Terug naar overzicht

Emely Vral HR-businesspartner bij Geldof

Emely Vral is HR-businesspartner bij Geldof, een onderdeel van Engicon Groep, leverancier van industriële projecten voor de opslag, verhandeling en verwerking van vaste stoffen, vloeistoffen en gassen.

Emely Vral (29) studeerde in 2006 af aan de KU Leuven als master Toegepaste Economische Wetenschappen, optie Personeel & Organisatie. Nadien volgde ze nog een bijkomende opleiding Compensation & Benefits Management (Vlerick, in 2011) en een bijkomende opleiding Basisopleiding Sociaal Recht (Syntra, in 2012).

Vral startte haar loopbaan in 2006 bij Hudson als researcher rekrutering & selectie en werd er in 2008 consultant en uiteindelijk senior consultant binnen het departement Organisational Talent Management.

Sinds juli 2012 is Emely Vral HR-businesspartner bij Geldof, een onderdeel van de Engicon Groep, wereldwijd een toonaangevende leverancier van industriële projecten voor de opslag, verhandeling en verwerking van vaste stoffen, vloeistoffen en gassen.

“Na zes jaar als consultant te werken, wilde ik graag een interne generalistische HR-functie opnemen in een boeiend en groeiend bedrijf. Ik kan hierbij terugvallen op mijn ervaring die ik binnen de consultancy kon opdoen”, commentarieert Vral.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen