< Terug naar overzicht

Els Overbergh HR-manager bij Microsoft

Els Overbergh wordt op 1 oktober HR-manager bij Microsoft België en Luxemburg. Ze vervangt Elke Jorens, die voor Microsoft West-Europa verantwoordelijk wordt voor de aanwervingen, personeelsplanning en verbetering van het operationeel model.

Els Overbergh (41) startte na haar studies Toegepaste Economische Wetenschappen in Antwerpen en Marketing bij Vlerick haar loopbaan bij Interbrew. Daar nam ze eerst verschillende marketing-, sales en innovatiefuncties op zich vooraleer bij InBev personeelsverantwoordelijkheid te krijgen.

Zij verliet InBev als HR Director Global Headquarters om HR-manager te worden bij Abbott Vascular International.

Vanaf oktober zal Overbergh de personeelsafdeling leiden die verantwoordelijk is voor de 350 werknemers van de Microsoft-kantoren in België en Luxemburg. Daar moet ze niet alleen de personeelsaanpak afstemmen op de bedrijfsstrategie, maar ook organisatorische en culturele veranderingen doorvoeren. Ook het aantrekken van nieuw talent en de doorgroei van de personeelsleden behoort tot haar bevoegdheid, net als het verder integreren van 'het nieuwe werken' binnen Microsoft.

Overbergh vervangt Elke Jorens, die zes jaar lang de functie uitoefende. Zij wordt binnen Microsoft West-Europa verantwoordelijk voor de aanwervingen, de personeelsplanning en de verbetering van het operationeel model. Ze zal haar taken vanuit België blijven uitvoeren.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen