< Terug naar overzicht

Els Laureyns HR-manager bij Mulder Natural Foods

Els Laureyns is HR-manager bij Mulder Natural Foods, een producent van ontbijtgranen met 130 medewerkers.

Els Laureyns (43) behaalde in 1989 een bachelor Logistiek Management aan de (PI)HO Gent en een jaar later een bachelor Marketing aan BME Gent.

Ze startte haar carrière in 1990 op de commerciële binnendienst van Corona Lotus in Lembeke. Na een verblijf van twee jaar in Zwitserland ging Laureyns in 1994 aan de slag bij Hot Cuisine in Gent. In 2003 werd ze HR-manager bij Snack Food Poco Loco en een jaar later ook bij Mulder Natural Foods.

“Toen ik startte bij Snack Food Poco Loco, diende een BRC-certificaat behaald te worden, waardoor snel een aantal HR-aspecten geïntroduceerd moesten worden. Vandaag is Poco Loco uitgegroeid tot een sterk geautomatiseerd bedrijf met een team gedreven en gespecialiseerde medewerkers. Alle HR-facetten komen nu aan bod.”

De voorbije zeven jaar combineerde Laureyns de rol van HR-manager in beide bedrijven. Na de overname van Poco Loco door Santa Maria in 2010 moest ze kiezen tussen beide bedrijven.

“Mulder Natural Foods heeft net een grote investering gedaan in de productieafdeling. Als we de beoogde groeidoelstellingen willen realiseren, liggen er op het vlak van HR nog veel uitdagingen”, vertelt Els Laureyns.

Mulder Natural Foods is een toonaangevende Europese producent van private label ontbijtgranen, sterk in conventionele én biologische referenties. De onderneming telt 130 medewerkers.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen