< Terug naar overzicht

Elke De Lentdecker is diensthoofd Personeel en Organisatie van Wetteren

Elke De Lentdecker is het nieuwe diensthoofd Personeel en Organisatie van de Oost-Vlaamse gemeente Wetteren. Ze volgt Tom van West op, die gemeentesecretaris is geworden.

Elke De Lentdecker (32) studeerde in 2003 af als master Bestuurskunde en Publiek Management aan de Hogeschool Gent. Ze startte haar loopbaan in commerciële functies bij Lyreco en Fortis Bank. In 2005 ging ze aan de slag als consultant bij Adecco.

In 2009 werd De Lentdecker HR-beleidsmedewerker bij de Vlaamse overheid. Daar was ze onder andere projectverantwoordelijke van het project ‘Ontwikkeling van medewerkers’. In 2010 werkte ze mee aan de organisatie van ‘HRM in de overheid’, het allereerste congres voor HR-verantwoordelijken van de Vlaamse overheid en lokale besturen.

Sinds april 2012 is De Lentdecker diensthoofd Personeel en Organisatie van de gemeente Wetteren. Haar belangrijkste opdrachten zijn het uitbouwen en professionaliseren van het human resources beleid en het realiseren van de fusie met de personeelsdienst van de gemeente met die van het OCMW. De gemeente Wetteren telt 200 personeelsleden en het OCMW ongeveer 350.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen