< Terug naar overzicht

Eddy Annys nieuwe COO en Walter Reynaert nieuwe CHRO bij Randstad België

Sinds de start van dit jaar is Eddy Annys Chief Operations Officer voor de uitzendactiviteiten van Randstad in België. Walter Reynaert is sinds de jaarwisseling de nieuwe Chief Human Resources Officer.

Sinds 1 januari 2018 is Eddy Annys (59) Chief Operations Officer voor al de uitzendactiviteiten van de Randstad-groep in België. Naast Randstad, komt hij dus ook aan het hoofd van de uitzendactiviteiten van Tempo-Team.

Na een carrière als topsporter, startte Annys zijn loopbaan in de uitzendwereld in 1989 bij First Interim, dat na een fusie Flex Interim werd. Toen dat bedrijf op zijn beurt werd overgenomen door Randstad, trad Annys toe tot Randstad-groep. Sinds 2000 maakt hij ook deel uit van het directiecomité.

Walter Reynaert (59) is sinds de start van dit jaar de nieuwe Chief Human Resources Officer van de Randstad-groep in België en Luxemburg. Hij werkt al sinds 1995 voor Randstad, waar hij tal van commerciële en HR-functies bekleedde.

Reynaert neemt de fakkel over van Raf Gerard (63), die sinds 1992 de Chief Human Resources Officer was van de Randstad-groep in België en Luxemburg. Raf Gerard blijft aan boord als Advisor Strategy and Organisation.

Bron: Randstad (randstad.be)

 

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen