< Terug naar overzicht

Eddy Annys managing director Randstad België

Eddy Annys is gestart als de nieuwe managing director van Randstad België. Hij vervangt Herman Nijns, die deze functie combineerde met deze van CEO Randstad Group Belgium (die de merken Randstad en Tempo-Team overkoepelt).

Na zijn studies Lichamelijke Opvoeding aan de KU Leuven, combineerde Antwerpenaar Eddy Annys de job van commercieel vertegenwoordiger met een sportieve carrière van hoog niveau als hoogspringer. Hij startte zijn loopbaan in de uitzendwereld in 1989 bij First Interim (een dochter van Flex Interim). Wanneer dat bedrijf werd overgenomen, maakte Annys de overstap naar Randstad.

De volgende 26 jaar zal hij daar alle rangen doorlopen. Eerst als verantwoordelijke voor een agentschap, daarna regiodirecteur, marketingdirecteur, chief operations officer (COO) voor Vlaanderen en sinds 2000 ook als lid van het directiecomité. Als gevolg van de reorganisatie van 2013 wordt Annys managing director van Randstad, met Vlaanderen en Marketing als operationele verantwoordelijkheden. Sinds 1 januari 2016 is hij managing director voor heel België.

Eddy Annys volgt Herman Nijns op, die zich voornamelijk gaat toeleggen op de functie van CEO Randstad Group Belgium. Randstad Group Belgium overkoepelt de twee merken Randstad en Tempo-Team en het shared service center. Randstad Belgium telt 1665 voltijdse equivalenten, die werken op het hoofdkantoor, in de 183 agentschappen (inhouses inbegrepen) en de 7 HR Centers in België. Naast uitzendwerk, is de groep actief in rekrutering en selectie, outplacement, opleidingen, inhouse vestigingen, HR-projecten, project sourcing, consultancy en dienstencheques. Iedere week stelt Randstad ongeveer 30.000 mensen te werk. 

Bron: Randstad (randstad.be)


Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen