< Terug naar overzicht

Dirk Van Mechelen volgt Thierry Degrieze op als HR-manager Cebeo

Dirk Van Mechelen, Group HR-manager bij Domo Industries, volgt Thierry Degrieze op als HR-manager bij Cebeo.

Dirk Van Mechelen (46) was sinds oktober 2007 Group HR-manager bij Domo Industries. Hij werkte voor de hele groep en leidde de vestiging in Gent. Voorheen was hij actief bij Mazda Motor Logistics Europe in Willebroek. Hij werkte er anderhalf jaar als Manager HR en General Affairs. Hij besloot destijds zelf de samenwerking stop te zetten, omdat hij naar eigen zeggen vanuit de Europese directie te weinig ruimte kreeg om op lokaal vlak autonoom een creatief HR-beleid uit te bouwen.
Voordien werkte Van Mechelen vijf jaar als HR-manager voor Alcopa Car Distribution. Verder was hij van 2000 tot 2003 werkzaam als manager Personeel en Organisatie bij boekendistributeur Libridis en daarvoor negen jaar bij SD Worx in verschillende functies (coördinator dienstverlening kmo, coördinator loonadministratie grote ondernemingen en technisch begeleider grote ondernemingen).
Van Mechelen is licentiaat in de Psychologie (KU Leuven), volgde Personeelsmanagement aan de Ufsia-Ipo Management School en volbracht tal van opleidingen rond HRM, management en organisatie aan de Open Universiteit Nederland. Hij is ook master in HRM (Vlerick Leuven Gent Management School).
Cebeo is een Belgisch bedrijf dat instaat voor de distributie van elektrotechnisch materiaal. Van Mechelen zet het HRM uit voor een 600-tal medewerkers en is ook lid van het directieteam.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen