< Terug naar overzicht

Dieter Vanderhaeghe is HR-manager bij Leroy & Partners

Dieter Vanderhaeghe is sinds maart 2012 HR-manager bij Leroy & Partners.

Dieter Vanderhaeghe startte in 1998 zijn kandidaturen Rechten aan de Facultés Universitaires Notre-Dame de la Paix in Namen, de licentiejaren volgde hij aan de KU Leuven (2001). Een jaar later volgde hij een aanvullende opleiding in de Criminologische Wetenschappen aan de Universiteit Gent.

Vanderhaeghe startte zijn loopbaan in januari 2005 als trainingcoördinator bij G4S Training Services, de opleidingsinstelling binnen de bewakings- en beveiligingsgroep G4S. In maart 2007 werd hij benoemd tot selection & development manager op de hoofdzetel van G4S Secure Solutions in Vilvoorde.

Sinds 1 maart 2012 is Vanderhaeghe aan de slag als HR-manager bij Leroy & Partners. Met een honderdtal medewerkers is dat één van de grootste gerechtsdeurwaarderskantoren te Brussel. Hij wordt er verantwoordelijk voor het uitbouwen van een HR-dienst. “Tot 2011 was er geen aparte HR-afdeling binnen de organisatie”, zegt Vanderhaeghe. Zijn takenpakket omvat dan ook het hele scala van HR-activiteiten, zoals de rekrutering van juridisch en administratief personeel, de implementatie van extralegale voordelen, het beheren van de loonadministratie en de verdere uitbouw van evaluatie- en opleidingsbeleid.

“Als je van een onderneming komt met 5000 medewerkers (in België), is het even wennen in een kmo-omgeving. Al zijn de uitdagingen op HR-vlak niet zo sterk verschillend. Iedereen heeft nood aan een warm onthaal, duidelijke instructies, een coherente bedrijfsstructuur, leer- en doorgroeimogelijkheden, een eerlijke verloning en constructieve feedback, ongeacht of je in een grote of kleine organisatie tewerkgesteld bent”, zegt Vanderhaeghe.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen