< Terug naar overzicht

Denise Laros nieuwe senior HR-manager Isabel

Denise Laros is als senior HR-manager aan de slag gegaan bij Isabel, de specialist in ontwikkeling van applicaties en leverancier van bankdiensten en elektronische facturatie, die zo’n 160-tal medewerkers telt.

Denise Laros kan bogen op meer dan 15 jaar ervaring in het domein van de human resources. Haar loopbaan begon in 1975 bij PricewaterhouseCoopers. In 2000 stapte ze over naar Ernst & Young waar de functie van Human Capital Manager uitoefende. In de daaropvolgende jaren was ze HR-manager van Fragomen en Ikea. In 2007 volgde GC Europe, waar ze eveneens HR-manager was. Tussenin behaalde Laros een postgraduaat HRM aan de Hogeschool-Universiteit Brussel (Vlekho).
Laros zet bij Isabel de HR-strategie en het HR-beleid uit en is verantwoordelijk voor alle HR-activiteiten zoals werving en selectie, vorming, opleiding en ontwikkeling, veiligheid en gezondheid, compensation & benefits en sociale relaties. Isabel, dienstverlener op het vlak van bancaire services op afstand en elektronische facturering, telt 160 medewerkers.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen