< Terug naar overzicht

Deborah Nysten HR-assistant bij Bose Corporation

Deborah Nysten (30) versterkt sinds 20 januari 2011 het HR-team van Bose Corporation in Tongeren, een opslag- en distrubutiecentrum van audioproducten.

Nysten studeerde Communicatiebeheer (optie Bedrijfscommunicatie) aan de Xios Hogeschool. Ze begon haar carrière in 2004 bij Adecco Personnel Services als recruitment consultant. Vier jaar later ging ze aan de slag bij Kern Selection, waar ze verantwoordelijk was voor het werven en selecteren van middle-managementprofielen en het uitvoeren van assessment centers.

In september 2009 werd Nysten consultant bij Consellt, een specialist in het uitzenden en selecteren van interne en externe commerciële profielen. Ze was er verantwoordelijk voor het opstarten van een kantoor in Hasselt en het uitbouwen van de klantenportefeuille in Limburg. Van februari 2010 tot begin dit jaar concentreerde Nysten zich op haar nieuwe job als mama.

Bose Corporation is de voorbije jaren sterk gegroeid. Nysten versterkt er dan ook het HR-team. Ze zal er vooral projecten leiden over onder meer werving en selectie, coördinatie van opleidingen en trainingen, functieclassificatie, het preventie- en veiligheidsbeleid, het onthaal van medewerkers, de opvolging van functioneringsgesprekken en interne communicatie inzake personeelsaangelegenheden. Nysten wil met deze nieuwe wending in haar carrière ervaring opdoen op een personeelsdienst en haar kennis van HR uitbreiden.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen