< Terug naar overzicht

Conny Hooghe Global HR Director bij Materialise

Sinds september is Conny Hooghe Global HR Director bij Materialise. Ze heeft er de verantwoordelijkheid voor het strategisch HR-beleid wereldwijd.

Conny Hooghe behaalde in 1989 een diploma Bedrijfspsychologie aan de Universiteit Gent. Tijdens haar loopbaan was ze onder meer HR-directeur bij Fujitsu Services (2,5 jaar), HR-manager bij Atos Origin (7 jaar) en HR-directeur bij Wolters Kluwer (8,5 jaar). Bij Wolters Kluwer bouwde Hooghe de HR-aanpak uit om de klassieke uitgeversbusiness te transformeren naar een professioneel, digitaal informatie-servicebedrijf.  

In september maakte de bedrijfspsychologe de overstap naar Materialise als Global HR Director. Ze is er verantwoordelijk voor het strategisch HR-beleid van de organisatie wereldwijd. Haar uitdaging is de organisatie op een flexibele en succesvolle manier met de sterke groei te leren omgaan.  

“Het mission statement van Materialise is om de wereld een betere en gezondere plek te maken met ons bedrijf. Dit is wat ik ook met het HR-beleid wil bereiken: aan onze medewerkers een aantrekkelijke, gezonde en spannende werkomgeving aanbieden”, stelt Conny Hooghe over haar nieuwe uitdaging.  

Materialise heeft meer dan 27 jaar ervaring met 3D-printing en aanverwante software. Het hoofdkwartier bevindt zich in Leuven, maar de organisatie is ook actief in 17 andere landen.  

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen