< Terug naar overzicht

Christophe Petit aan het hoofd van Start People

HR-dienstengroep USG People benoemde Christophe Petit tot algemeen directeur van Start People. Tot dusver was hij als commercieel directeur verantwoordelijk voor de kantoren in het noorden van het land en in Brussel, voor Business Development en Strategic

Christophe Petit (37), die vandaag aan het hoofd staat van de nummer twee op de Belgische uitzendmarkt, legde bij het bedrijf een voorbeeldig parcours af. Hij begon in 1998 als consulent bij Creyf’s Interim, zoals Start People toen werd genoemd. Vervolgens klom hij gestaag op in de organisatie.

Petit studeerde Hedendaagse Geschiedenis aan de Université Catholique de Louvain en volgde een managementopleiding aan het ICHEC (Brussel) en aan de Vlerick Leuven Gent Management School. Na zijn begin als consulent bij Creyf’s Interim in Anderlecht, werd de perfect tweetalige Petit office manager van dit kantoor en leidde hij ook de kantoren in Halle en Ganshoren.

In 2003 werd hij commercieel directeur voor het Brussels Hoofdstedelijk Gewest en Vlaams-Brabant. Twee jaar later werden zijn bevoegdheden nog uitgebreid met de Commerciële Directie van de hele noordelijke regio van het land (300 medewerkers – Brussel-Hoofdstad en Vlaanderen) en werd hij verantwoordelijk voor Business Development en Strategic Accounts.

Creyf’s Interim werd in 2007 Start People. Christophe Petit kreeg het toezicht over een aantal strategische afdelingen (zoals Start People Call, Dienstencheques, Bouwsector,…) en over veranderingsprojecten (inzake verkoopmodellen en de omvorming van de organisatie).

Als algemeen directeur van Start People volgt hij nu Marjan van Kasteren op. “Christophe Petit kent het bedrijf door en door en bevindt zich dus in de ideale positie om deze uitdaging aan te nemen”, verklaart Hubert Vanhoe, Vice President van USG People in België.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen