< Terug naar overzicht

Christophe Hanin wordt associated partner bij Signium

Christophe Hanin maakt de overstap naar Signium International Belgium, de Belgische vertegenwoordiger van Signium International, actief in executive search.

Christophe Hanin kan terugblikken op een stevige carrière als IT-directeur en CIO bij onder meer Exxon, Owens-Corning, Swissair, Sega, Allied Domecq en Alere. Hij was actief in België, Zwitserland en Groot-Brittannië.

In 2006 maakte hij een carrièrewending en werd actief in executive search voor diverse bureaus in verschillende sectoren (onder meer industrie, consumentenproducten, ICT en retail). Nu zet hij die loopbaan voort als associated partner bij Signium International Belgium. “Ik hou ervan om me positioneren als een ‘problem solver’ voor een organisatie in plaats van als een pure headhunter”, commentarieert hij. “Ik word gepassioneerd door de juiste mensen te vinden die ook passen in de cultuur van het bedrijf.”

Signium International werd opgericht in 1951 in New York door Wardwell Howell en telt momenteel meer dan 150 ‘executive search’-consultants die actief zijn in 27 landen en 44 kantoren. De groep is ook één van de stichtende leden van The Association of Executive Search Consultants (AESC), die de professionele ethische code voor de sector heeft ontwikkeld. In België is het bureau Mezquita & Associates partner van Signium International.

 

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen