< Terug naar overzicht

Christof Kieboom Vice President Human Resources DW Reusables

Christof Kieboom groeit door tot Vice President Human Resources bij DW Reusables, de nieuwe naam van DS Smith Plastics. DW Reusables is toonaangevend in Europa op het vlak van ‘injection moulded packaging’, zoals herbruikbare drankkratten en pallets. Naast het hoofdkantoor in het Belgische Bilzen heeft DW Reusables drie vestigingen in Kroatië, Polen en Spanje.

Christof Kieboom behaalde in 2003 aan de Vrije Universiteit Brussel (VUB) een master Toegepaste Economische Wetenschappen. Hij startte zijn loopbaan in 2003 als HR Officer Compensation & Beneftis bij Komatsu. Een jaar later werd hij HR Officer bij Charles River Laboratories. In 2006 werd hij HR Manager bij AOS Studley en in 2008 bij ATAB Groep. Tussen 2010 en 2012 vervulde hij verschillende opdrachten als HR-interimmanager. In september 2012 werd Kieboom senior businesspartner voor de vestiging in Geel van logistieke dienstverlener Kuehne + Nagel.

In maart 2016 stapte hij over naar DS Smith Plastics Division (nu DW Reusables) als HR Director. Vier jaar later groeide hij door tot Global HR Workstream Director. Sinds maart is hij er Vice President Human Resources.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen