< Terug naar overzicht

Christine Verhasselt human capital manager bij KPN Group Belgium

Christine Verhasselt vervoegt KPN Group Belgium (BASE) als human capital manager. Ze is er sinds december 2012 verantwoordelijk voor het aantrekken van talenten en de verdere ontwikkeling van de medewerkers.

Christine Verhasselt (54) behaalde een bachelor in de psychologie, die ze achteraf aanvulde met een graduaat in personeelsmanagement. Ze is een gepassioneerde verbeteraar: ze ziet meer opportuniteiten dan problemen, wil alles ineens goed doen en doet graag de juiste dingen om de gepaste reden, met het juiste inzicht.

Verhasselt heeft zakelijk inzicht, en ze is een professional in HR- en people-ontwikkeling met ervaring in verschillende branches zoals de telecom- en dienstensector. Werken met mensen en voor mensen gaan hand in hand met een efficiënte en logische aanpak, steeds met een blik op de toekomst. Ze is daarbij overtuigd dat het delen van kennis, visie en het ondersteunen van elkaar veel belangrijker is dan soloslim te spelen.

Verhasselt wil meewerken aan het positieve bedrijfsresultaat van KPN Group Belgium door verandering te stimuleren en medewerkers verder te ontwikkelen. Als human capital manager zorgt ze ervoor dat Base de juiste mensen aantrekt en die ook behoudt door het personeel te trainen en te ontwikkelen.

“Ik heb een hekel aan bedrijven die de basishouding aannemen ‘it is as it is, it has always been like that, so let’s keep it that way’. Dit bedrijf bevindt zich duidelijk in een andere positie. Ik hou van de positie van BASE als challenger. Het bedrijf wil vooruit, en dat passioneert me. Een dynamische werkomgeving zoals hier heeft absoluut mijn voorkeur.”

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen