< Terug naar overzicht

Christel Verhaert is senior consultant bij RB Selection

Christel Verhaert is sinds begin maart senior consultant bij RB Selection, een onderdeel van de internationale groep Odgers Berndtson.

Christel Verhaert behaalde in 1991 een master in Vertaling aan de Lessius Hogeschool in Antwerpen. Ze volgde ook specifieke opleidingen met betrekking tot Management, Leadership en Efficiëntie.

Verhaert begon haar carrière als hotelmanager voor een internationale groep. Ze was verantwoordelijk voor het operationeel management van verschillende hotels en hun team. Ook het financieel management, budgetting, planning, de organisatie en het leiden van de volledige hoteldiensten behoorden tot haar takenpakket. Tijdens deze periode van zeven jaar stonden business en people management centraal.

Nadien was ze gedurende tien jaar de directrice van de Inlingua Internationale Talenschool in Antwerpen. Ze ontwikkelde met succes op maat gemaakte communicatietrainingen in een multiculturele B-2-B en B-2-C omgeving.

Sinds 1 maart 2012 is Verhaert senior consulting bij RB Selection, een onderdeel van Odgers Berndtson, wereldspeler inzake executive search van topkaders, experts en onafhankelijke bestuurders. RBS, gevestigd in Zaventem, spitst zich toe op de identificatie en werving van zowel young potentials als ervaren operationele managers.

< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen