< Terug naar overzicht

Charles Senard aan de slag bij Quintessence Consulting

Charles Senard gaat aan het werk voor Quintessence Consulting als senior consultant, assessor, trainer en gecertificeerd coach (ILM). Hij moet er de groei ondersteunen.

Charles Senard (36) studeerde af aan ESSEC Business School (Parijs), doctoreerde in Latijnse Studies aan de l’Ecole Pratique des Hautes Etudes (Parijs) en de Universiteit van Firenze.

Senard heeft 10 jaar professionele ervaring in internationale managementconsulting (Frankrijk en België, en de iets minder voor de hand liggende oorden Mexico en Afghanistan), in het bijzonder op het gebied van beoordeling en ontwikkeling van leiderschap. Voor Quintessence Consulting was hij 4 jaar lang projectmanager van een Europees consortium voor het ontwikkelen van leiderschap (training, coaching en dergelijke meer) bij midden- en senior managers aan Europese instellingen en agentschappen.

Quintessence Consulting werd opgericht in 1988 door Lou Van Beirendonck (deze pionier in assessment is professor aan Antwerp Management School, waar hij academisch directeur is van de Masterclass in HRM en hoofddocent HRM in verschillende masters). Momenteel heeft het bedrijf kantoren in Brussel, Antwerpen en Gent. Het telt 40 professionele medewerkers.

Bron: Quintessence Consulting (quintessence.be)


Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen