< Terug naar overzicht

Cécile Vangrunderbeek Business Partner The Beaumont Group

Cécile Vangrunderbeek treedt toe als Business Partner van de Beneluxafdeling van The Beaumont Group.

Cécile Vangrunderbeek (39) behaalde in 1994 haar master in Business Administration aan ICHEC en diplomeerde een jaar later in de Aanvullende Studies in Internationaal en Europees Recht (VUB). In 2010 behaalde ze een certificaat in Business Coaching (Solvay Business School) en een mini-MBA in de farmaceutische industrie.

Vangrunderbeek kan terugkijken op een lange carrière in HR en in het bijzonder rekrutering. Na enkele jaren als rekruteringsconsulent ging ze in 1999 aan de slag bij Base. Daar groeide ze door van rekruteringsverantwoordelijke tot HR-manager. Na vier jaar was ze HR-verantwoordelijke voor de ICT-business unit van Base.

In 2004 stapte Vangrunderbeek over naar de hotelsector en werd ze Europees HR-manager van hotelketen Louvre Hotels. Daar was ze verantwoordelijk voor HR in de Benelux, Verenigd Koninkrijk, Polen, Italië, Spanje en Portugal.

Vier jaar later, in 2008, ging ze aan de slag bij AstraZeneca als HR-manager. Begin 2011 werd Cécile Vangrunderbeek HR-directeur Benelux bij Kellogg Company. Tezelfdertijd besliste ze om aan de slag te gaan als zelfstandig HR-consultant.

Sinds augustus is Vangrunderbeek Business Partner ‘Technology, Healthcare and Consumer products & services’ bij The Beaumont Group, een Europees organisatie die zich toespitst op executive search.

“Als consultant wil ik mijn jarenlange HR-ervaring en passie voor mensen delen met niet alleen HR- en lijnmanagers, maar ook met kandidaten op zoek naar een nieuwe uitdaging”, motiveert Cécile Vangrunderbeek.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen