< Terug naar overzicht

Caroline Semey HR-manager bij Eurogenerics

Caroline Semey is de nieuwe HR-manager bij farmabedrijf Eurogenerics. Na een carrière van twaalf jaar bij HR-dienstverlener Adecco stapte Semey over naar de Belgische marktleider in generische geneesmiddelen.

Caroline Semey (36) is licentiaat in de Politieke Wetenschappen. Ze begon haar carrière bij Adecco als consultant en bleef twaalf jaar bij de Frans-Zwitserse HR-groep. Na vijf jaar groeide Semey door naar de interne HR-dienst. Het eerste jaar legde ze zich toe op rekrutering, de volgende vijf jaar op learning & development. In haar laatste jaar bij Adecco werd ze gepromoveerd tot HR Business Partner.

“Ik richtte onder meer de Adecco University in en stelde een uitgebreide catalogus samen rond opleiding en ontwikkeling ”, blikt ze terug. “Ik zorgde samen met mijn team ook voor de opstart van Talent Management en Management Development en bouwde de Performance Management-cyclus verder uit.”
Tijdens haar loopbaan bij Adecco verwierf ze ook een masterdiploma in Human Resources Management aan de Vlerick Leuven Gent Management School.

Bij Eurogenerics wil Semey nu als HR-manager een “inspirerend HR-beleid uitbouwen”. “De focus ligt op een professionele en persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers en een sterke bedrijfscultuur”, verduidelijkt Semey. “De mensen zijn hier letterlijk de kracht van de organisatie. Dit verder ondersteunen met een langetermijnvisie op HR is mijn belangrijkste opdracht en vooruitzicht”.

Eurogenerics is marktleider in België als producent van generische geneesmiddelen. Er zijn 170 personeelsleden aan de slag. De hoofdzetel bevindt zich op de Heizel in Brussel.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen