< Terug naar overzicht

Caroline Hittelet is de nieuwe WOW-ambtenaar

Caroline Hittelet, projectleidster bij het Opleidingsinstituut van de federale overheid, won en kreeg de titel en de bijhorende prijs.

Onder nieuwe WOW-ambtenaar begrijpt Selor een ambtenaar die de principes van de ‘New Way Of Working’ toepast: resultaat-, organisatie- en netwerkgericht werken. 429 ambtenaren stelden zich kandidaat voor deze wedstrijd. Na enkele selectieproeven kon het grote publiek via Facebook stemmen op één van de tien finalisten.

De wedstrijd is ook een soort van vervolg op de verkiezing van de hipste ambtenaar van vorig jaar. In april 2011 zocht en vond het Radio 1-programma Peeters en Pichal de hipste ambtenaar: Sara Jane Deputter van de FOD Economie. Nu werd het tijd voor een opvolger. Om het iets breder te trekken dan hip, werd voor WOW gekozen, maar de WOW staat ook voor het wauw-effect: een toffe, trendy netwerker die zich volop engageert en eerlijk zichzelf blijft.

De jury reikte ook een prijs uit aan hun favoriet, Carine Spaens. Zij werd gekozen wegens de sterke case die ze aan de jury voorstelde. Ze werkt bij de FOD Binnenlandse Zaken en wil aantonen dat je niet noodzakelijk jong moet zijn om modern of hip te zijn. Zelf is ze al jarenlang actief bezig met sociale media, en ze geeft geregeld trainingen aan jong en oud rond het gebruik van deze tools.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen