< Terug naar overzicht

Carl Van Mol manager Vibam

Carl Van Mol is sinds begin april manager van Vibam. Hij zal de opleidingsorganisatie van de Antwerpse metaalbedienden verder vorm geven en uitbouwen in samenspraak met de sectorale sociale partners.

Carl Van Mol (44) is licentiaat Arbeidspsychologie (KU Leuven, 1990) en volgde een postgraduaat bedrijfskunde (KU Leuven, 2003). Hij werkte twee jaar als outplacementconsulent bij Curriculum Plus (1992-1994). Na een korte ervaring als consultant rekrutering en selectie bij Dart Resourcing Group, werd hij in 1996 opleidingscoördinator bij OBMB.
In 2001 volgde IPV, de opleidingsadviseur van de Belgische voedingsindustrie. De voorbije jaren was Van Mol er actief als adviseur op de studiedienst. Hij specialiseerde zich in advies over e-leren en competentieontwikkeling in bedrijven.
Als manager van Vibam zal hij samen met de sociale partners het opleidingsgebeuren voor de Antwerpse bedienden in de metaalnijverheid verder uitbouwen. De uitdagingen zijn divers: nieuwe leervormen en –methoden voor (jong)volwassenen mee ontwikkelen en toepassen in het eigen aanbod, de outplacementactiviteiten van Vibam in goede banen leiden, de medewerkers bij Vibam motiveren en leiden en Vibam verder op de kaart zetten.
Van Mol volgt Eduard Bieseman (61) op, die met pensioen ging. Bieseman stond zes jaar aan het hoofd van Vibam, na een lange carrière als trainingmanager bij Alcatel University.

< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen