< Terug naar overzicht

Carine Chisu en Saida El Maslouhi naar Amrop

Amrop International, een onderdeel van de wereldwijde executive search organisatie Amrop Hever Group, breidt het team in Brussel uit met twee nieuwe collega’s: Carine Chisu en Saida El Maslouhi.

Carine Chisu (foto) treedt als partner toe en heeft ervaring op het gebied van HR, sales en administratie in zowel de private als de overheidssector. Ze is afgestudeerd in Romaanse talen aan de KU Leuven en heeft een International MBA in General Management behaald aan de Vlerick Leuven Gent Management School.
Als Business Development Manager voor Expectra Group was ze recentelijk verantwoordelijk voor commerciële ontwikkelingen. Chisu deed internationale ervaring op in Italië, waar ze werkte voor een vertegenwoordiging van de Europese Unie. In 2004 werd ze benoemd tot Directeur Studieadvies bij de KU Leuven.
Haar executive search loopbaan begon bij Drouot Consultants, waar ze rekruteerde voor commerciële, marketing, financiële en supply chain posities in de retail, FMCG, luxe en financiële dienstverleningssectoren.

Saida El Maslouhi treedt als consultant toe met als specialisatie de farmaceutische industrie en de sectoren van medische, diagnostische en analytische apparatuur. El Maslouhi heeft een master in Biomedische Wetenschappen met een major in Ontwikkelingsbiologie/Reumatologie (KU Leuven). Ze rondde ook een International Master in Moleculaire Medische Biotechnologie (specialisatie Patentrecht) succesvol af aan de Universiteit Gent.
Als National Clinical Research Associate bekleedde ze een aantal posities bij PPD en Quintiles-Innovex, voor ze werd benoemd tot Senior International Clinical Research Associate bij SGS, waar ze klinische studies voor de farmaceutische industrie en voor de sector van de medische apparatuur leidde.
El Maslouhi vervoegt Amrop International na twee jaar commerciële ervaring als Sales Manager bij Expectra Group, waar ze een nieuwe afdeling voor de werving, selectie en outsourcing van Life Sciences professionals ontwikkelde.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen