< Terug naar overzicht

BT benoemt Rebecca Kilpatrick-Markovits tot Chief HR Officer voor Global Services

BT benoemde de Nederlandse Rebecca Kilpatrick-Markovits tot Chief HR Officer van de divisie Global Services. Haar werkplaats wordt Londen, waar ze zal rapporteren aan Bas Burger (ook een Nederlander). Burgers werd afgelopen juni benoemd tot CEO van Global Services.

Rebecca Kilpatrick-Markovits heeft meer dan dertig jaar internationale HR-ervaring. In 2008 startte ze bij BT als Hoofd HR voor de Benelux. Niet lang daarna werd ze benoemd tot Vice President HR voor Europa, het Midden-Oosten, Afrika (EMEA) en Latijns-Amerika. In deze rol was zij verantwoordelijk voor het transformeren van recruitment en talentmanagement, volgend op een aantal aanwinsten in de regio’s.

In haar nieuwe rol zal Kilpatrick-Markovits zich richten op de transformatie van Global Services naar een meer digitale onderneming, in lijn met de veranderende behoeften van de wereldwijde klanten, de voortschrijdende digitalisering en de carrièreverwachtingen van talentvolle telecommunicatie- en IT-professionals.

Voor Kilpatrick-Markovits in dienst trad bij BT, vervulde ze senior HR-posities bij Celtel International, KPNQwest en VIANET.WORKS.

BT is één van 's werelds grootste leveranciers van communicatiediensten en –oplossingen, en is actief in 180 landen. De kernactiviteiten omvatten de wereldwijde levering van netwerkgebaseerde IT-diensten, lokale, nationale en internationale telecommunicatiediensten voor thuisgebruik, op kantoor en onderweg, alsook producten en diensten op het gebied van breedband, tv en internet. Daarnaast biedt de groep nog convergente vast/mobiele producten en diensten aan. BT bestaat uit zes divisies: Consumer, EE, Business and Public Sector, Global Services, Wholesale and Ventures, en Openreach. In het boekjaar dat eindigde op 31 maart 2017, rapporteerde BT Group een omzet van 24.062 miljoen Britse pond met een winst voor belasting van 2354 miljoen Britse pond.

 

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen