< Terug naar overzicht

Bjørn Toonen nieuwe CEO van Tempo-Team

Bjørn Toonen treedt toe tot de directie van Tempo-Team België als nieuwe CEO. Hij heeft 20 jaar ervaring in de uitzendsector in diverse commerciële en managementfuncties.

Bjørn Toonen volgt Dominique Hermans op als CEO van Tempo-Team België, gespecialiseerd in uitzendarbeid en HR-services. Met een master Bedrijfseconomie (Erasmus Universiteit Rotterdam) op zak, startte hij 20 jaar geleden bij de Randstad Groep als interim-consultant voor de kmo-markt. Nadien nam hij verschillende managementfuncties op binnen de groep. Voor Randstad Holding was hij internationaal actief om nieuwe concepten internationaal uit te rollen. Hierbij ontwikkelde hij ook nieuwe markten.

Sinds 2009 was Toonen actief als director bij Randstad Professionals en Search & Selection, dat hij mee uitbouwde op de Nederlandse markt. Sinds 2012 maakt hij deel uit van het directieteam van Tempo-Team Nederland als director Staffing.

Nu komt Toonen aan het hoofd van Tempo-Team België. “Samen met mijn vrouw en twee zonen kijken we er erg naar uit om in België te werken en te leven. En om van deze geweldige opportuniteit een succes te maken,” commentarieert hij.

 

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen