< Terug naar overzicht

Bettina Schaller vervangt Alain Dehaze als vicepresident van Eurociett

Bettina Schaller neemt de plaats in van Alain Dehaze als vicepresident van Eurociett, de Europese confederatie voor de uitzendsector. Dehaze zal zich immers volledig focussen op zijn functie als CEO van Adecco Group.

Tijdens de algemene vergadering van 10 december verkoos Eurociett, de Europese confederatie voor de uitzendsector, Bettina Schaller als nieuwe vicepresident. Als voorzitter van Eurociett's ‘public affairs’-commissie zal zij nauw samen met de huidige Eurociett-voorzitter Annemarie Muntz.

Er werden ook drie nieuwe bestuursleden verkozen: Jurrien Koops (directeur van ABU, de Nederlandse Branchevereniging voor Uitzendondernemingen), Julia-Grosse Wilde (adjunct-directeur van BAP, de Duitse federatie van de uitzendsector) en Lars Peter Orving (managing director Noord-Oost-Europa bij ManpowerGroup).

De leden van Eurociett onderschreven tijdens de algemene vergadering ook de strategische prioriteiten voor 2016. Verschillende personen werden in de bloemen gezet, onder wie Alain Dehaze, die zijn zetel van vicepresident opgeeft om zich voltijds te richten op zijn nieuwe functie als CEO van Adecco Group.

Bron: Eurociett (eurociett.eu)


Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen