< Terug naar overzicht

Bertrand Lequarré HR-manager bij ABM TECNA

Bertrand Lequarré is als HR-manager aan de slag gegaan bij ABM TECNA, een bedrijf gespecialiseerd in het ontwerpen, de implementatie en het onderhoud van industriële transportbanden.

Bertrand Lequarré behaalde een diploma Human Resource Management (Haute Ecole Namuroise Catholique, 1999) en Arbeidswetenschappen (ULB, 2006). Nadien bouwde hij heel wat HR-ervaring op in uiteenlopende bedrijven als Mastercard, STEF-TFE, Akka Technologies, Westinghouse Electric, Cofidis en Doosan Infracore Europe.

In de afgelopen vijf jaar was Lequarré HR-manager bij Yusen Logistics Benelux. De oprichting van dit logistiek bedrijf was het gevolg van de wereldwijde integratie van NYK Logistics en Yusen Air & Sea Service. Zijn missie: het ontwikkelen van een HR-strategie voor 200 personeelsleden op de drie locaties in Courcelles, Gosselies en Arras. Het bedrijf had Caterpillar als belangrijkste klant en wordt dan ook rechtstreeks getroffen door de aangekondigde sluiting van de site in Gosselies.

Bertrand Lequarré is nu als HR-manager aan de slag gegaan bij ABM TECNA, een bedrijf in Fleurus, gespecialiseerd in het ontwerpen, de implementatie en het onderhoud van industriële transportbanden, in het bijzonder voor de behandeling van bulkgoederen. De 30 jaar oude onderneming telt zo'n 110 medewerkers.

 

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen