< Terug naar overzicht

Benoît Verlinden HR-manager Groupe Atlantic Belgium

Benoît Verlinden is HR-manager bij Groupe Atlantic Belgium (verwarming, ventilatie, airco).

Na zijn studies Rechten (UCL, 1986), Arbeidsrecht (RUG 1987) en Europees Sociaal Recht (Cunic-Cifop 1992), begon Benoît Verlinden zijn carrière als gespecialiseerd juridisch adviseur in arbeidsrecht en sociale zekerheid. Na tien jaar ervaring in ‘hard HR’, trok de jurist naar de bedrijfswereld en oriënteerde hij zich meer op human resources management. Gelijktijdig met een opleiding in HRM (St. Louis Institute, 1998), ontwikkelde Verlinden zich als HR-manager bij Honeywell en IBA. In 2003 trad hij in dienst van de Lhoist Group als HR-manager. In 2011 werd hij bij TD Williamson HR Business Partner.

Sinds maart 2016 oefende hij de functie van HR-manager uit voor België, Luxemburg en Frankrijk bij SOA People, de Europese groep gespecialiseerd in de implementatie en optimalisatie van SAP-oplossingen. De voorbije twee jaar wendde hij zijn HR-expertise aan bij de ngo Handicap International.

Sinds maart 2019 is Verlinden HR-manager bij Group Atlantic Belgium, een marktleider op het vlak van thermisch comfort voor de residentiële, tertiaire en collectieve markt: warmtepompen, collectieve en individuele boilers, elektrische verwarming, individuele en collectieve ketels, ventilatie en airconditioning.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen