< Terug naar overzicht

Benoît Hubin HR-directeur bij Railrest

Benoît Hubin is gepromoveerd tot HR-directeur bij Railrest, tot dusver was hij er HR Performance & Improvement Manager.

Eenmaal afgestudeerd in de Nautische Wetenschappen (marineofficier) van de Hogere Zeevaartschool Antwerpen, behaalde Benoît Hubin een aantal extra graden: veiligheid en gezondheid op het werk (Preventieadviseur niveau I), Risk Management en Change Management. Hubin was ongeveer tien jaar aan de slag bij Prevent als consultant, verantwoordelijk voor cultuuromslagen en risicomanagement.

In 2011, voortbouwend op deze ervaringen, stapte hij over naar de spoorwegsector als Senior HR Generalist bij Infrabel. Vier jaar later maakte hij de overstap naar Railrest, als HR Performance & Improvement Manager. In deze rol heeft hij bijgedragen aan het stimuleren van de HR-strategie en het verandermanagement, evenals het beheer van de sociale relaties. Nu is hij gepromoveerd tot HR-directeur.

Railrest is het resultaat van een samenwerking tussen Chef Express (Gruppo Cremonini) en Railgourmet (SSP UK), met als missie om diensten te verlenen aan boord van de Thalys-treinen. Railrest heeft ongeveer 380 mensen in dienst in Brussel, Parijs, Amsterdam en Keulen.

 

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen