< Terug naar overzicht

Bart Remmerie is Chief Human Resources Officer bij NHV

Bart Remmerie is sinds deze maand Chief Human Resources Officer bij NHV (Noordzee Helikopters Vlaanderen).

Bart Remmerie is master in de Politieke en Sociale Wetenschappen (KU Leuven en Umea Universiteit) en master européen en Sciences de Travail (UCL en Universiteit van Firenze). Verder volgde hij ook een postuniversitaire opleiding in informatietechnologie en een opleiding HRM aan de Universiteit Hasselt.

Hij begon zijn professionele carrière in 1999 bij Deloitte als expatriate consultant. Drie jaar later werd hij consultant expatriate services bij Janssen Pharmaceutica. In 2003 trok Elia, de beheerder van het Belgische hoogspanningsnet, hem aan als HR-IT business expert. Na twee jaar klom hij er op tot competence manager. In 2007 ging hij aan de slag als HR-manager bij Buro II & Archi+I. Vervolgens was hij een vijftal jaar actief als HR-consultant voor hij in 2012 terugkeerde naar Elia, eerst als HR-business partner en later als Talent Development Manager. In september 2016 stapte hij over naar energieproducent en leverancier EDF Luminus als Director People Engagement en het laatste jaar als Director HR Services & Reward.

Sinds begin dit jaar is Remmerie Chief Human Resources Officer bij NHV. Het bedrijf met hoofdkantoor in Oostende, is actief in Europa en West-Afrika en gespecialiseerd in de offshore sector met vluchten voor de olie- en gasindustrie, beloodsingsdiensten, reddingsdiensten en in het leveren van medische helikopterdiensten. NHV telt meer dan 550 werknemers en beschikt over een vloot van meer dan 60 helikopters.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen