< Terug naar overzicht

Aurélie Piette Human Capital Director bij Neuhaus

Aurélie Piette ging aan de slag bij Neuhaus, de beroemde Belgische chocolatier, eigendom van Bois Sauvage, dat ook het merk Corné-Port Royal in 2013 overnam. Ze bekleedt er nu de functie van Human Capital Director.

Afgestudeerd in rechten aan de Universiteit van Gent (2002) en arbeidsrecht aan de ULB (2003), begon Aurélie Piette haar carrière als advocaat bij Stibbe in Brussel, vooraleer ze twee jaar later toetrad tot het advocatenkantoor Loyens & Loeff.

In het voorjaar van 2007 zette Aurélie Piette de stap naar brouwerijreus InBev, net voor de overname van Anheuser-Busch, als bedrijfsjurist gespecialiseerd in arbeidsrecht. Een jaar later nam ze de functie op van People Manager voor de sites Leuven, Hoegaarden en Belle Vue. Daarna bekleedde ze nog verschillende functies binnen de Anheuser-Busch InBev-groep: People Manager Sales & Support voor België, People Manager France in Lille en ten slotte People Director Sales & Support in de Benelux. Nu verlaat ze de brouwerij en gaat ze als Human Capital Director aan de slag bij pralinemaker Neuhaus.

 

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen