< Terug naar overzicht

Annemie Melis van Quintessence naar Kaleido

Annemie Melis ruilt na ruim zes jaar Quintessence voor Kaleido Consulting. Ze was er HR & Administration Manager en lid van het directiecomité.Annemie Melis (37) begon haar loopbaan als wetenschappelijk medewerkster aan de vakgroep Cognitieve en Fysiologische Psychologie van de VUB. Melis verrichtte onderzoek naar de processen van impliciet leren en de invloed van leeftijd daarop. Ze verzorgde tevens hoorcolleges en practica. In 2002 zette ze de stap naar Quintessence als R&D-consultant, verantwoordelijk voor het verzamelen en verwerken van onderzoeksgegevens. Later werd ze projectmanager met eindverantwoordelijkheid voor de ontwikkeling van simulaties en HR-instrumenten in competentiemanagement. Sinds juli 2007 was Melis als HR & Administration Manager eindverantwoordelijke voor alle HR-activiteiten (werving en selectie, competentiemanagement) en administratieve aangelegenheden bij Quintessence. Ze was ook lid van het directiecomité.
Recentelijk verliet ook directielid Lieven Verbruggen de consultancy (zie HR Square De Week nr. 246, juli 2008) naar aanleiding van verschillen over de aansturing van de organisatie. Verbruggen nam sinds april 2007 tijdelijk de functie van gedelegeerd bestuurder over van Lou van Beirendonck.
Bij Kaleido Consulting treedt Melis toe tot de business unit Assessments, waar ze zal instaan voor de innovatie van instrumenten en verder vorm zal geven aan de interne processen en systemen.
Ook Toon Torbeyns startte in de afdeling Assessments bij Kaleido. Hij liep er eerder stage en studeerde onlangs af als organisatiepsycholoog aan de VUB.Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen