< Terug naar overzicht

Annelies Daenen HR-directeur Heilig Hartziekenhuis Lier

Annelies Daenen ruilde de Agfa groep voor het Heilig Hartziekenhuis Lier waar ze HR-directeur werd.

Annelies Daenen, juriste van opleiding, startte haar loopbaan in 1994 bij advocatenkantoor Tritsmans & Huyghe. Drie jaar later stapte zij over naar de HR-wereld en werd ze HR-manager bij Electrabel, erna bij N-Allo, een dochteronderneming van Electrabel.

In 2007 werd Daenen bij Agfa Gevaert HR-manager Benelux voor de afdelingen Healthcare & Graphics. Vervolgens werd zij Global Head of Staffing & Global HR Business Partner HealthCarse Serivces. De laatste twee jaar bij de Agfa-groep stuurde ze als Global Head of Talent Acquisition and Development alle aanwervingen, alsook de initiatieven voor talentontwikkeling aan.

Sinds eind augustus is Annelies Daenen HR-directeur van het Heilig Hartziekenhuis in Lier. Ze is er lid van het onlangs vernieuwde directieteam met Jonathan Dherde als algemeen directeur en Wouter Van Rie als financieel-administratief directeur. Er wacht het team een reeks uitdagingen. Zo zit het ziekenhuis in de laatste rechte lijn naar de accreditatieaudit van begin december. Ook zijn er volop netwerkgesprekken gaande met de overige ziekenhuizen van het Briant zorgnetwerk (Bonheiden, Mechelen, Lier en Vilvoorde).

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen