< Terug naar overzicht

Annelies Berlaen wordt HR-manager bij Codit

Het Belgische informaticabedrijf Codit, gespecialiseerd in integratiediensten voor ondernemingen, heeft Annelies Berlaen aangetrokken als HR-manager om zijn groei te ondersteunen.

Annelies Berlaen (31) werkte eerder op de HR-afdeling van Omega Pharma, bij sociaal secretariaat Securex en bij uitzendkantoor Manpower. Aan de Vlekho Business School in Brussel studeerde ze met onderscheiding af in Human Resources Management nadat ze een bachelorsdiploma in Personeelswerk behaald had aan de Arteveldehogeschool in Gent.

Berlaen wordt nu de nieuwe HR-manager van informaticabedrijf Codit. Ze zal zich hoofdzakelijk op Codit België concentreren, maar zal ook de buitenlandse vestigingen in Frankrijk, Portugal en sinds kort eveneens Zwitserland en Engeland bijstaan op het vlak van HR.

Tegen 2020 wil de organisatie haar omzet van ruim 8 miljoen euro meer dan verdubbelen door extra buitenlandse kantoren, medewerkers, marktaandeel en diensten. “We behouden onze focus op IT-integratiediensten, maar diversifiëren ook naar het beheer van application programming interfaces, Microsoft Azure-diensten en het Internet of Things, waar er een belangrijke rol weggelegd is voor integratie”, zo geeft Berlaen de strategie van het bedrijf weer.

“Ik ga me ontfermen over klassieke HR-taken zoals loonadministratie, rekrutering en selectie, maar zal onder meer ook nieuwe vormen van evaluaties en competentiebeheer introduceren die vertrekken vanuit de sterke punten van de medewerkers”, vertelt Annelies Berlaen. “Ik ga bijvoorbeeld ook werk maken van de onboarding, want uit studies blijkt dat medewerkers die goed onthaald en gestart zijn bij een firma, er ook beduidend langer blijven.”

Bron: Codit (codit.eu)


Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen