< Terug naar overzicht

Anne Goovaerts Human Resources Director Agoria

Anne Goovaerts is de nieuwe HR Director bij Agoria, de federatie van de technologische industrie. Ze stippelt nu het HR-beleid uit voor de medewerkers van Agoria, die zowat 1600 ondernemingen uit de technologische industrie bijstaan met informatie, concre

Anne Goovaerts startte haar loopbaan als HR Advisor bij Toyota Belgium. In 1998 ging ze aan de slag bij ExxonMobil. Ze maakte er acht jaar carrière in verschillende HR-functies met zowel nationale als internationale verantwoordelijkheden.
Sinds 2005 werkte ze voor Norsk Hydro (een Noors energie- en aluminiumconcern met ongeveer 36.000 werknemers in 40 landen) en EDB Business Partner (een Noorse IT-dienstverlener met een 6000-tal medewerkers), die uit één groep bestonden. De laatste jaren was ze er HR-manager Outside Scandinavia.
Anne Goovaerts volgt Herman Vandenbranden op, die als zelfstandig interim HR Director aangetrokken was voor bepaalde duur. Vandenbranden zal zich in de toekomst verder toeleggen op HR-interim-opdrachten. Samen met een aantal ervaren outplacementconsulenten en talentcoaches startte hij hiervoor een nieuw HR-project: ‘Talent in Balance’.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen