< Terug naar overzicht

Ann Mulkens senior consultant talentmanagement bij Hudson

Ann Mulkens ruilde deze zomer de financiële sector voor de consultancywereld en is nu senior consultant talentmanagement bij Hudson.

Ann Mulkens (38) studeerde in 1995 aan de VUB af als licentiate in de Taal- en Letterkunde, Germaanse filologie. Nadien volgde ze eveneens aan de VUB een master in Bedrijfskunde.

Mulkens begon haar carrière in de zomer van 1998 bij Bank of New York Mellon in Brussel. Ze startte er als trainingcoördinator en werd vervolgens HR-generalist en Learning & Development-manager. Na de fusie van The Bank of New York met Mellon Bank in 2007 werd ze Global Talent Development Consultant voor de verschillende vestigingen in Europa.

Sinds juni 2011 is Ann Mulkens senior consultant talentmanagement bij HR-dienstverlener Hudson. “Als consultant kan ik mijn ervaring in een internationaal HR-team aanwenden om klanten en kandidaten nog beter te helpen. Daarnaast kan ik bij Hudson mijn expertise over talentmanagement uitbreiden. En dat samen met leuke collega’s”, aldus Mulkens.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen